Turistička agencija "Lastra"


Turistička agencija „Lastra“ uspešno posluje u okviru SP „Lastra“ d.o.o. Lazarevac od njenog samog osnivanja. Možemo se pohvaliti velikim brojem uspešno organizovanih putovanja u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnjim radom pozicionirali smo se na tržištu kao jedna od agencija sa najdužom tradicijom u Gradskoj opštini Lazarevac. Aktivna smo članica organizacije YUTA i posedujemo licencu OTP 493/2020 kategorija A 15.

Kod nas možete odabrati aranžmane za zimski i letnji odmor, wellness & spa, daleke destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, upoznati se sa najpoznatijim svetskim metropolama, ili se odlučiti za aranžman do nekih destinacija koje se tek afirmišu na turističkom tržištu.

Uspešno organizujemo jednodnevne i višednevne izlete po Srbiji, kao i u inostranstvu. Takođe, bavimo se organizacijom i izvođenjem ekskurzija i izleta za veliki broj osnovnih i srednjih škola, gde koristimo sopstvene visokoturističke autobuse.

Naše matično preduzeće SP „Lastra“ d.o.o. Lazarevac raspolaže visokoturističkim i turističkim autobusima, kao i velikim brojem prigradskih i zglobnih autobusa. Sva vozila možete iznajmiti prema Vašim željama i potrebama.

Vršimo rezervaciju i prodaju medjunarodnih autobuskih i avio karata za veliki broj evropskih i svetskih destinacija, kao i za crnogorsko primorje, ne samo u toku letnje sezone, već i tokom cele godine.

Tu smo da Vam omogućimo najidealniju destinaciju za prijatan odmor. Naš tim je spreman da svojim iskustvom doprinese stvaranju Vaših lepih uspomena.

Facebook stranica: Turistička agencija Lastra

Lokacija


Karađorđeva 37, 11550 Lazarevac

Radnim danom: 07:30 - 18:00

Subotom: 08:00 - 14:00

Telefon: 011/8121-098